EVOLUTION INDEN FOR SAMLEHÆFTNING SUCCESFULD VERDENSPREMIERE FOR STITCHLINER MARK III.

I november bød Horizon trykvirksomheder velkommen til den første FINISHING FIRST Event i Quickborn. Arrangementets highlight var verdenspremieren på StitchLiner Mark III, det nye højtydende system til produktion af samlehæftede brochurer. Med en hidtil uset automatiseringsgrad, det nye A4-landscape-format og højeste maskinkonstruktionskvalitet imponerede Horizon løsningen det tilstedeværende fagpublikum – og den første køber.

Med den nye StichLiner Mark III markerer Horizon sin teknologiske førerposition ved industriel produktion af samlehæftede brochurer. Det tredje evolutionstrin i den succesfulde StitchLiner-serie giver mulighed for fuldautomatisk implementering af alle indstillinger til ethvert brochureomfang, så klargøringstiderne mellem jobs reduceres med op til 30 procent med det intuitive TOUCH&WORK betjeningskoncept. Udover ekstra funktionaliteter som produktionen af landscape-brochurer (A4 tværs) tilbyder StitchLiner Mark III kompromisløs stabilitet i flerholdsskift og højeste produktkvalitet.

„StitchLiner Mark III er resultatet af grundlæggende videreudvikling med fokus på automatisering, enkel betjening og stabilitet i permanent drift”, siger Rainer Börgerding, direktør for Horizon GmbH. „Under mange intensive samtaler har vores gæster på FINISHING FIRST bekræftet, at vi med dette tiltag følger den rigtige strategi og adresserer et ægte behov på markedet.“

Horizon sætter nye standarder for automatisering og præcision.

StitchLiner Mark III giver mulighed for fuldkommen automatisk indstilling efter format og brochuretykkelse ved bukkestregsafmærkning, falsning, hæftning og skæring, så klargøringstiderne endnu en gang reduceres tydeligt, og der opnås optimale forarbejdningsresultater. Trykvirksomhederne gav også enstemmigt udtryk for, at det er en stor fordel at der i praksis er mulighed for at finjustere samtlige parametre i systemet under den løbende produktion. Maksimal præcision i papirtransporten sikrer herudover problemfri forarbejdning også ved krævende papirer og formater op til A4-landscape.

Andre fordele ved StitchLiner Mark III:

  • Servostyrede motorer bringer kædedrevet op til 6.000 takter/h, landscape op til 5.300 takter.
  • Falser op til 2 mm arkmateriale i en gennemgang med højeste præcision.
  • Ny rilning og plovfals sørger for, at brochurernes layflat-reaktion er fremragende.
  • Perfekte hæfteresultater takket være automatisk tilpasning af hæfteklammelængden og bensymmetri til brochuretykkelsen
  • Tresidebeskærer, der opfylder industrielle krav, garanterer førsteklasses skærekvalitet og lang levetid for knivene.
  • Maksimal brochuretykkelse i slutbeskæringen 10 mm.
  • Kvalitetskontroller mellem produktionstrinene og tykkelsesmåling (tilvalg) efter beskæringen sørger for maksimal produktionssikkerhed.

Første StitchLiner Mark III leveres til Oberfranken.

Den første StitchLiner Mark III, der er solgt i verden, leveres til Oberfranken, til trykkeriet Nötzold i Neustadt ved Coburg. I mere end 50 år har den traditionsrige virksomhed tilbudt sine kunder håndværksmæssig kvalitet kombineret med avanceret teknik. ”Det har været vores mål at producere samlehæftede brochurer hurtigere og mere effektivt.“, siger Peter Hantschel, indehaver af trykkeriet Nötzold. ”Den førende automatiseringsgrad og den solide maskinkonstruktionskvalitet har udover det nye landscape-format været det afgørende argument for, at vi har valgt Horizon StitchLiner Mark III.”

November 2016