Smart finishing: Økonomisk i brug fra første oplag.

Den effektive digitale trykproduktion på basis af variable data stiller stadig større krav til integration af tryk og trykefterbehandling. Smart Finishing-løsninger giver mulighed for at etablere intelligente, mekaniske og elektroniske netværk af effektive JDF-kompatible enkeltmaskiner fra Horizon-porteføljen i fuldautomatiske produktionslinjer. Det integrerede job-tracking-system, som kontrollerer alle variable trin i produktionsforløbet ved hjælp af stregkode- eller mærkelæsning, er garant for et sikkert workflow. Smart Finishing-løsningerne fra Horizon sikrer hermed rentabel produktion uafhængigt af oplagsstørrelsen og kræver ingen manuelle indgreb.

Smarte løsninger til alle scenarier

Inden for de fire områder folding, stitching, binding og sheet processing tilbyder Horizon en række intelligente Smart Finishing-løsninger. De kombineres i moduler til forskellige inline- eller nearline-konfigurationer og arbejder med afrulningssystemer fra kendte producenter. Horizons Smart Finishing-løsninger er ideelle til alle anvendelsesscenarier fra oplag et til industriel produktion.

Nye markedschancer for vores kunder

Horizons Smart Finishing løser trykproducenters aktuelle udfordringer og åbner op for nye markedsmuligheder. Eksempelvis når det gælder variabel bog- og brochureproduktion med intelligent produktionslinje: Bogblokkene fra tre forskellige trykprocesser (offset-signaturer samt inkjet-rulle- og arktryk) forarbejdes i den samme limbinder, uden at den høje kvalitet og hastigheden ændrer sig. Styringen og overvågningen udføres digitalt ved hjælp af en central produktions-kontrolpulte. Det garanterer maksimal fleksibilitet og kvalitet ved 100% sikkert output og minimalt brug af personale.