Virksomheden

HORIZON INNOVATION GØR HORIZON TIL FØRENDE SPILLER PÅ VERDENSMARKEDET.

Siden Horizon trådte ind på det tyske og europæiske marked i 1982 har vi stået for innovative løsninger inden for grafisk efterbehandling. Medarbejderne hos Horizon GmbH, der blev etableret i 2004 på basis af et tysk-japansk samarbejde, har udbygget denne position med stor idérigdom og engagement og gjort vores virksomhed til førende spiller på det internationale marked.

LØSNINGER, DER VIRKER.

Horizon står for innovative løsninger på globalt plan på området for grafisk efterbehandling. Vores produkter er kendetegnede ved høj præcision, robusthed og ultrakorte forberedelsestider. En lang række enestående detaljer, som f.eks. den intuitive Touch&Work-betjeningsteknologi, gør Horizon til markedsførende på området. Også i Skandinavien har Horizons systemer gennem mange år med succes været i brug i talrige trykkerivirksomheder.

Horizons maskiner behersker hele spektret inden for grafisk efterbehandling: Samling, samlehæftning, falsning, bukkestregsmærkning, limbinding, skæring og stansning. Foliant-foliekacheringssystemer fuldender sortimentet. Alle systemer er udviklet til at arbejde profitabelt ved alle ordretyper – fra oplag 1 til industriel produktion; fra solomaskine til et integreret, fuldautomatisk Smart Finishing-system.

VORES TILBUD: DEN BEDSTE TEKNIK, OMFATTENDE SERVICE OG DEN NYESTE VIDEN.

På vores direkte markeder Tyskland, Østrig, Danmark, Sverige, Norge og Finland sikrer et finmasket servicenet alle Horizon-kunder kompetent rådgivning og pålidelig service. Den service omfatter naturligvis også hurtig forsyning med tilbehør og reservedele af høj kvalitet.

Udover vores hovedkvater i Quickborn driver vi et Horizon-kompetencecenter i Gelnhausen samt i Brunn am Gebirge (ved Wien), hvor der er mulighed for at se vores komplette produktprogram. Her kan vores kunder også få uddannelse på vores Horizon-maskiner.