Horizon nyhedsbrevet.

Ønsker du at modtage regelmæssige og aktuelle informationer om efterbehandling? Drag fordel af andre brugeres erfaringer. Få informationer om nye løsninger og fordelene for din business. Udnyt aktuelle tilbud, og bliv inviteret til eksklusive events, messer og andre vigtige arrangementer i branchen. Vi glæder os til din tilmelding.

Vi sender dig Horizon nyhedsbrevet helt gratis – og uden forpligtelser direkte til din mailbox. Du kan naturligvis altid afmelde vores nyhedsbrev uden problemer: I bunden af hvert nyhedsbrev finder du et link, som du skal trykke på for at afmelde. Vi garanterer, at dine data er sikret i henhold til databeskyttelseslovgivningen, og sender dem ikke videre til tredjemand.

Tilmelding til Horizons newsletter:

Kontaktformular - DA

Kontaktformular

Informationer om dit nyhedsbrev fra Horizon:

Ved at angive min e-mail-adresse og klikke på knappen ”send” erklærer jeg mig indforstået med, at Horizon GmbH sender regelmæssige informationer om efterbehandlingsprodukter per e-mail til mig. Detaljeret information om indholdet og omfanget af behandlingen af mine data kan findes i databeskyttelses information. Jeg kan trække mit samtykke over for Horizon GmbH tilbage på et vilkårligt tidspunkt. Send ganske enkelt en e-mail til newsletter(at)horizon.de.