Think Smart Factory 2019: Oplev fremtiden.

I dagene 11. - 13. november 2019 afholdes den første Think Smart Factory-event i Kyoto, Japan. Målgruppen for denne internationale event er fremtidsorienterede udbydere af serviceydelser inden for trykkeribranchen, som ønsker en gennemgående automatisering af deres processer.

TSF19 blev sat i værk af et konsortium af førende japanske systemproducenter for at fremme Smart-Factory-konceptet i trykindustrien. Med til konsortiet hører Canon, Fujifilm, goof, Horizon, HP, JSpirits, Konica Minolta, Resologic, Ricoh, Screen og Value Machine. Eventen organiseres af Horizon International Inc. på Miyako-messen i Kyoto.

Smart-Factory-koncept.

"Tingenes internet" (IoT) er vidt udbredt i vores liv, mange ting er allerede internt netforbundede og udveksler automatisk informationer. Trykindustrien er her ikke nogen undtagelse; IoT spiller en vigtig rolle i den daglige forretning. Der søges løsninger, der ikke bare reducerer arbejdsbyrden ved hjælp af automatisering, men som også forbinder de enkelte systemer i netværk.

På IGAS 2018, trykindustriens førende messe i Japan, slog ni markedsførende virksomheder sig for første gang sammen i en Smart-Factory-zone på Horizons stand. Her delte innovatorer inden for branchen ud af deres viden i form af keynotes og foredrag og fik en god feedback. Dette vellykkede koncept førte til den ide med Think Smart Factory 2019 i Kyoto at oprette en event udelukkende for den netforbundede trykproduktion for herved at understøtte trykindustriens succes i fremtiden. Ud over TSF19-konsortiet understøtter også innovative brugere eventen.

Gennemgående automatiseret workflow.

TSF19 forbinder hvert enkelt system i hallen over et digitalt workflow. Et automatisk transportsystem samt robotter til anlæg mod register og stabling integreres for at demonstrere en fuldautomatisk Smart-Factory-drift.

Over et 4.000 m2 stort areal demonstreres det gennemgående automatiserede workflow indtil transporten af det færdige produkt. Horizons løsninger finder anvendelse i efterbehandlingen og integreres i processen fra ordreregistrering til levering. Centralt står her digitale teknologier, der garanterer en høj grad af automatisering kombineret med en høj proces- og produktkvalitet.

Fælles præsentation.

I Smart-Factory-auditoriet beretter internationale brugere flere gange dagligt pr. keynotes og foredrag om deres udfordringer og løsninger.

For tiden deltager ti udbydere i TSF19, herunder Canon, Fujifilm, goof, Horizon, HP, JSpirits, Konica Minolta, Resologic, Ricoh og Screen. På brugersiden deltager Nissha Printing Communications og New Book. Udstillingens koncept er enestående. Enkeltstående stande, som man ellers kender det fra messer, vil ikke forekomme i Kyoto. I stedet for vil de deltagende virksomheder opbygge fælles produktionslinjer over det samlede areal for at demonstrere Smart Factory live for de besøgende.

Flere detaljer om messen vil snart være tilgængelige på https://thinksmartfactory.com.

July 2019