Horizon på Sign & Print Scandinavia 2019.

På Sign & Print Scandinavia (05. – 07. februar 2019, Stockholm) præsenterer Horizon effektive teknologier til efterbehandling i top kvalitet af hyppigt skiftende jobs.

Bedre rentabilitet, mere fleksibilitet, mere integration og automatisering – det er centrale udfordringer, som virksomhederne i den grafiske branche står over for i hverdagen. Særligt efterbehandlingen rummer potentiale for en mere økonomisk produktion. Derfor har Horizon fokuseret sin teknologiudvikling på automatisering og integration i årevis. På Sign & Print Scandinavia 2019 præsenterer Horizon intelligente løsninger til områderne samlehæftning, falsning, limbinding, skæring, kachering og stansning.

"I år ser vi især frem til en intensiv dialog med kunderne på Sign & Print Scandinavia. På sidste messe i 2017 havde vi lige overtaget det direkte salg i Norden fra den tidligere forhandler. Nu er vi nysgerrige efter at se, hvordan markedet har oplevet vores udvikling gennem de seneste to år," siger Paul Jakobson, salgschef Nordics hos Horizon GmbH.

standen D:24 kan besøgende blandt andet opleve følgende teknologier i aktion:

  • StitchLiner Mark III er et højeffektivt system til industriel produktion af klammehæftede brochurer. Mark III sætter nye teknologiske standarder for automatisering, produktkvalitet og driftssikkerhed i den professionelle daglige drift.
  • BQ-480: Det nye flagskib i BQ-serien er en fuldautomatisk højtydende 4-tangs-limbinder til variabel bogproduktion. Det integrerede Auto-Calculation-system, sørger i forbindelse med TOUCH&WORK-teknologien for en perfekt bindekvalitet, uden manuelle indstillinger.
  • AFC-566F, AF-406F: Ekstremt korte omstillingstider til komplekse falsninger, med integreret fuldautomatik fra feeder til valseafstand. Nøjagtighed ned til en tusindedels millimeter, og med brugervenlig og central betjening takket være TOUCH&WORK-teknologi.
  • Skæring, bukkestreg og perforering i en og samme arbejdsgang – SmartSlitter forener hele tre funktioner og er dermed den ideelle multifinishing-løsning, når det drejer sig om fleksibel efterbehandling af hyppigt skiftende job.
  • Med ultrakorte omstillingstider, automatisk separeringsenhed og en endeløs mangfoldighed, kan RD-4055DM fleksibelt integreres i ethvert tidssvarende workflow. Effektivitet – fra ganske små oplag til store produktioner.
  • Mercury 530 NG, Vega 400A: Fleksibilitet, hastighed og produktiv drift kendetegner disse multitalenter, der egner sig ideelt til små og mellemstore kacheringsoplag – uanset hvilken trykproces der anvendes.

Tilmelding: www.signochprint.se

Januar 2019