Horizon på Hunkeler Innovationdays 2019.

På Hunkeler Innovationdays (25. til 28. februar 2019, Luzern) præsenterer Horizon innovative efterbehandlingsteknologier til netværksbaseret og automatiseret digitaltrykproduktion.

Faldende oplag og tendensen til individualisering stiller nye udfordringer til processer til tryk og efterbehandling: Der kan i dag kun opnås en rentabel produktion af oplag 1 til den industrielle produktion ved hjælp af højtintegrerede og automatiserede workflows, som overflødiggør manuelle indgreb fuldstændigt.

Integrerede finishing-workflows live i Luzern.

Om optimeringspotentialet for de gennemgående processer er fuldt udnyttet, afhænger i afgørende grad af automatiseringsgraden af finishing og integrationen af foranstillede systemer. For trykvirksomheder betyder det, at efterbehandlingen skal integreres i produktionsplanlægningen fra starten. Horizon, markedsførende inden for efterbehandling, har haft fokus på automatisering og integration i deres teknologiudvikling i mange år. På Hunkeler Innovationdays 2019 præsenterer producenten forskellige Smart Finishing-løsninger, så gæsterne kan blive fuldt informeret om de integrerede workflows potentiale.

Varierende inline-produktion med Hunkeler.

Som et eksempel på det mangeårige og succesfulde samarbejde med Hunkeler præsenterer Horizon i Luzern et Smart Binding system med 4-tangs-limbinder BQ-480 som den centrale enhed. Produktionslinjen, der er fuldautiomatisk fra afrulleren til limbinderen, egner sig særligt godt til effektiv produktion af hyppigt skiftende oplag ned til en enkelt enhed. På Hunkeler-standen viser partnerne et inline-system, der er udviklet i fællesskab, til produktion af direct mailings med kuponner og svarkort inkluderet.

Effektiv arkbehandling.

Udover de rullebaserede anvendelser tager Horizon også løsninger til den effektive forarbejdning af digitalt trykte ark med til Luzern: Den fuldautomatiske produktion af sekventielt trykte brochurer demonstreres på StitchLiner Mark III i kombination med den højtydende digitaltrykfeeder HOF-400. Gæster kan oplevermultifinishing af enkeltark – skæring, rilning, perforering i en proces – på SmartSlitter.

Salgsleder Marisa Dütsch mener derfor, at Horizon er godt forberedt til Hunkeler Innovationdays: ”Forarbejdningen af komplekse jobs med stærkt varierende oplæg og formater fra forskellige trykprocesser uden tidsspild, det er vores stærke side. Derfor er branchemødet med den krævende målgruppe en ideel platform for os. Vi glæder os til en intensiv dialog med det internationale fagpublikum i Luzern og er sikre på, at vi får nye impulser til den videre udvikling af integrerede trykprocesser.”

Tilmelding: www.innovationdays.com

Januar 2019