Horizon ændrer ledelsen indenfor administration og salgsorganisationen i Tyskland.

Den japanske Horizon Gruppe, markedsførende indenfor videreforarbejdning af tryksager, forbereder sig med forstærkningen af deres tyske placering på de stigende udfordringer indenfor den europæiske trykkeriindustri. Målet er også at opfylde kundernes forventninger til produkt, service og individuelle løsninger i en tidsalder med digital forandring på bedste vis. Med fokus på den videre vækst og intensivering af markedsindsatsen i Europa, er ledelsen af den tyske Horizon GmbH blevet omorganiseret på ny.

Den 3. juli 2017 blev Norbert Wienck udnævnt til ny direktør. Den 59-årige virksomhedsøkonom bringer 15 års ledelseserfaring som CEO og CFO indenfor den tekniske branche med sig. Han efterfølger Rainer Börgerding, som forlader foretagendet efter 13 år som direktør.

Ansvaret for salg i Horizon GmbH overtages af svenskeren Paul Jakobson. Jakobson har på mange forskellige måder været forbundet med Horizon i over 30 år, hvoraf 20 år var som en meget succesrig Horizon-repræsentant i Skandinavien og senere som salgs-og marketingrådgiver for Horizons europæiske virksomhedspartnere. Senest har han siden februar 2017 spillet en afgørende rolle i forhold til komme ind på markedet i Skandinavien.

”Det europæiske marked var og er særligt vigtigt for Horizon-gruppen i forhold til vækst og succes,” forklarer Eijiro Hori, ejer af og administrende direktør for den japanske Horizon-gruppe. ”Derfor har vi besluttet os for at forstærke den tyske placering, og forberede os på nye udfordringer. Vi er overbeviste om at med Norbert Wienck, Paul Jakobson og det engagerede team fra Horizon GmbH, at vi i fremtiden kan understøtte vores kunder og virksomhedspartnere endnu bedre med service og knowhow.”

Billede:
Den nye ledelse af Horizon GmbH: Direktør Norbert Wienck og salgsleder Paul Jakobson sammen med Hideharu Hori og Yoshihiro Oe fra Horizon International.

Juli 2017