FINISHING FIRST 2018: Netværksbaserede systemer skaber en effektiv efterbehandling.

For tredje gang mødes trykvirksomheder fra alle hjørner af Europa på FINISHING FIRST 2018 for at få viden om praksisorienterede løsninger til at opnå en effektiv efterbehandling på og få nye idéer til forretningsmodeller inden for den digitale produktion og offsetproduktion. Under Horizon Academys branche-events i Quickborn ved Hamburg er der fra 18. til 20. september 2018 fokus på temaerne netværk og automatisering med foredrag af kendte foredragsholdere og grundige produktpræsentationer.

FINISHING FIRST har på kort tid udviklet sig til et netværksarrangement, som giver branchen ægte merværdi”, siger Birgit Wienck, marketingchef hos Horizon GmbH. I år har Horizon konstateret øget efterspørgsel fra kunder og partnere fra trykbranchen, som ønsker at få et kig ind bag efterbehandlings-kulissen og få informationer om de nyeste trends og teknologier. ”De fleste deltagere syntes sidste år rigtigt godt om præsentationen af forskellige forretningsmodeller og produktionskoncepter fra Tyskland og Europa“, konstaterer Birgit Wienck. Det succesfulde koncept bag FINISHING FIRST videreføres derfor også konsekvent.

Det er lykkedes Horizon Academy at engagere bl.a. Ramona Weiß-Weber, direktør for trykkeriet Hubert & Co GmbH i Göttingen, til at holde et foredrag på FINISHING FIRST 2018. Hubert & Co har i 112 år været specialiseret i bogproduktion, under sit foredrag på FINISHING FIRST taler Weiß-Weber om temaet „Digital bogproduktion - passionerede bogmennesker vover det digitale“. Mens Ramona Weiß-Weber på den ene side giver praktiske eksempler fra praksis, vil Mina Smolej, Marketing Specialist fra Quadient Germany GmbH på den anden side give indblik i optimering af kundeoplevelsen på tværs af brancher. Som repræsentant for rådgivningsvirksomheden informerer hun om ”fremtidens kommunikation - skridtet ind i den digitale verden“ i Quickborn. Herudover giver foredragsprogrammet baggrundsviden om fordelene ved automatiseringen af efterbehandlingen, og Horizons salgsleder Marisa Dütsch fortæller om ”efterbehandlingens nye rolle“ ud fra arrangørens synspunkt.

Mange samarbejder og tekniske highlights.

De netværksbaserede systemers voksende betydning gør sig ikke kun bemærket inden for teknikken, men kommer også til udtryk ved, at der er en stor åbenhed over for at samarbejde i branchen. Således har Horizon Academy igen indgået samarbejde med kendte partnere til FINISHING FIRST 2018 som f.eks. virksomhederne Fujifilm, HP, Canon, Ricoh, Xerox, Crown van Gelder, Ultimate TechnoGraphics, Screen og Hunkeler. Som et eksempel på et vellykket samarbejde præsenterer Horizon og Hunkeler produktionen af en variabel foldet flyer, en interessant anvendelse til direct marketing fra området rulle-inkjet. Andre tekniske highlights på FINISHING FIRST 2018 omfatter en ny version af en fuldautomatisk bogbindingslinje med den højeffektive limbinder BQ-480.

Hvor 9-tangs-limbinderen SB-09V er en løsning til mellemstore oplag og industriel produktion , er 4-tangs-systemet specialdesignet til den effektive produktion af hyppigt skiftende små oplag og ned til en enkelt bog. Sin styrke inden for offset-efterbehandling beviser Horizon med præsentationen af den modulopbyggede limbinderlinje CABS 4000S. I dette segment har Horizon konstateret en tydelig stigende efterspørgsel på alle markeder. I år har virksomheden allerede opstillet to CABS 6000-bogbindingslinjer i Skandinavien - med sine 17 tænger og en ydelse på 6000 bøger per time er det det mest effektive system i sortimentet.

Ledende rolle på markedet yderligere manifesteret.

Den succesfulde udvikling til markedsledende inden for efterbehandling beviste Horizon sidst på den japanske trykmesse IGAS. I samarbejde med alle kendte leverandører af digitalt tryk præsenterede Horizon visionen Smart Factory live for gæsterne på et område på over 1600 m². Også på det europæiske marked satser Horizon på digitale processer samt et øget samarbejde med producenter, der deltager i workflowet. Yoshihiro Oe, direktør for Horizon siden maj, siger i den forbindelse: ”En fremragende service og et tæt samarbejde med kunder og partnervirksomheder er nogle af hjørnestenene i vores firmafilosofi. Den store interesse for FINISHING FIRST viser os, at vi gør det rigtige.”

Tilmelding: www.finishing-first.de/en.html
Tilmeldingsfrist er den 7. september 2018.

August 2018