Det nye evolutionstrin inden for samlehæftning: Stor efterspørgsel efter StitchLiner Mark III.

Markedets klare dom: Horizon StitchLiner Mark III markerer et nyt evolutionstrin inden for professionel samlehæftning. Den store efterspørgsel beviser igen, at Horizon med minimerede klargøringstider og enkel betjening opfylder kundernes aktuelle behov helt præcist.

Den nye StitchLiner Mark III viderefører StitchLiner-produktfamiliens succes. Produktfamilien har gjort Horizon teknologiske førende inden for samlehæftning i mange år. Klargøringstider, der er reduceret til et absolut minimum, enkel betjening og nye features som A4-tværformatet har allerede overbevist 20 tyske og skandinaviske trykvirksomheder. Siden lanceringen på markedet for seks måneder siden er det nye højtydende system til produktion af ryghæftede brochurer allerede solgt 90 gange. Den kraftige efterspørgsel er et direkte resultat af Horizons strategi, hvor fokus ligger på at skabe konkrete fordele i den moderne produktionshverdag: Ekstra hurtige jobskift, et reduceret personalebehov og meget høj forarbejdningskvalitet – også under krævende produktionsbetingelser – er nøglen til forbedret rentabilitet. Denne erkendelse har Horizon implementeret konsekvent i alle aspekter af den nye StitchLiner Mark III – og markedet giver dem ret.

”StitchLiner Mark III er ikke en videreudvikling, men derimod det næste evolutionstrin inden for produktion af ryghæftede brochurer”, siger Rainer Börgerding, direktør for Horizon GmbH. ”Kunder forstår straks maskinens enorme potentiale og værdien for deres egen produktion, når de får demonstreret maskinen på messer og i vores showroom. Trykvirksomheder er derfor hjertelig velkomne i Horizon Academy, hvor I kan opleve StitchLiner Mark III live.“

Maj 2017