Deltag aktivt i den digitale transformation: Finishing first hos Horizon.

Endnu en gang er Horizon Academy mødested for beslutningstagere fra den grafiske industri. Horizon GmbH inviterer kunder og interesserede fra trykindustrien til intensiv networking og know-how-transfer. Finishing First står helt i automatiseringens og netværkets tegn og præsenterer integrerede produktionsprocessers potentiale, hvor trykvidereforarbejdning spiller en stadig mere afgørende rolle.

Horizon Academy åbner for internationale gæster den 26./27. september, og den 28./29. september for tysktalende gæster.

Førende fagfolk i trykbranchen, som Hans Gut fra Hunkeler AG og Patrick Piecha fra Onlineprinters, giver indblik i den daglige praksis og diskuterer strategier til videreudvikling af forretningsmodeller.

Effektiv forarbejdning af oplag ét til industriel produktion.

Under arrangementet kan deltagerne opleve mere end 20 live-demonstrationer i komplet ombyggede showrooms tæt på. I samarbejde med Hunkeler, Canon samt Crown van Gelder præsenterer Horizon i år tre digitale rulle-applikationer til den skiftende produktion af bøger, brochurer og direct-mailings. Gæster kan med SmartStacker og SmartSlitter også opleve to digitale arkapplikation til den skiftende enkeltark-forarbejdning.

Oplev her den nye FoldLiner, et kombisystem bestående af falsemaskine og samlehæftemaskine samt B2-falsemaskinen AFV-56. Systemet sætter med dynamic-fold-teknologien og score-navigator nye standarder for falsemaskiner med lommer i halvformat. StitchLiner Mark III vil igen være et trækplaster. Den nye samlehæftemaskines performance og intuitive betjening er så overbevisende, at Horizon på kun ni måneder har solgt over 100 stk. over hele verden.

Norbert Wienck, direktør fra Horizon: ”Vi betragter os selv som den stærke motor inden for trykbranchen. Derfor tilbyder vi med den anden Finishing First Event igen en platform for dialog og samarbejde. Med vores netværkssammenkoblede og automatiserede løsninger viser vi, hvordan trykvirksomheder kan ruste sig til den digitale transformation.”

Deltagelsen i Event Finishing First er gratis, men deltagerantallet er dog begrænset. Interesserede bedes derfor tilmelde sig. Tilmeldingsfrist er den 8. september 2017. Tilmelding: www.finishing-first.de/en.html

August 2017