AFV-56: Højeste effektivitet i B2-format.

Komplet gennemgribende optimeret fra feeder til udlæg: Den nye falsemaskine serie AFV-56 sikrer den højeste præcision og er særdeles økonomisk i brug.

Den nyeste generation af falsemaskiner i Horizon serien AFV-56 tilbyder en endnu højere automatiseringsgrad, øger præcisionen og sikrer en tydeligt bedre økonomi i den grafiske efterbehandlings proces. De forskellige modelvarianter kan hurtigt tilpasses ændrede krav, og de sikrer de kortest mulige omstillingstider ved varierende opgaver, samt en særdeles enkel betjening.

Alle falsemaskiner i serien AFV-56 har et integreret Score-Navigator system, som Horizon for første gang præsenterede for to år siden til behandling af farmaceutiske indlægssedler. Et simpelt tryk på en knap, giver mulighed for at positionere bukkestregs- og perforeringsværktøj med høj præcision, selv ved komplekse falseopgaver. I tillæg til automatisk justering af registeranlæg, sideregister og falsevalser, kan de rilleværktøjer, der kræves til krydsbrudsopgaver justeres med Score-Navigator. Afhængigt af den ønskede falsetype beregnes de nødvendige bukkestreger præcist, og de pågældende værktøjer positioneres korrekt med en tiendedel millimeters nøjagtighed. Såfremt falselommerne korrigeres under produktionen, genberegner Score-Navigator positionerne automatisk.

Også papirindløbet er optimeret yderligere: Ark indføring og register udføres nu ved hjælp af en nyudviklet vakuumenhed. Allerede ved papirmålingen indstilles vakuummet optimalt baseret på papirets vægt. De pågældende indstillinger kan tilpasses individuelt, arkiveres til gentagelsesordrer og hurtigt genindlæses ved behov – der er 1.000 hukommelsespladser til rådighed til dette formål. Derudover er maskinerne som standard udstyret med intelligente funktioner for hurtig korrektion af f.eks. flere panelers zig-zag fals, oprettelse af evt. ”skew/skævheder” og digital justering af register guide. Bl.a. disse features er medvirkende til at sikre en sublim brugervenlighed og høj grad af produktionssikkerhed. Den gennemtestede TOUCH&WORK-teknologi sørger herudover for, at betjeningen af AFV-56 falsemaskinerne er simpel og ukompliceret.

Serien AFV-56 er modulopbygget og tilbyder mange mulighed for individuelle kombinationer af forskellige egenskaber, så den nyeste generation af Horizon falsemaskinerne kan tilpasses perfekt til virksomhedens krav og behov, både ved den første installation og ved senere udvidelser. Der kan vælges mellem fire og seks falselommer i andet falseværk samt forskellige automatiseringsgrader afhængigt af behov. Full-size stoppere og deflektorer, som findes som standard i alle falselommer, garanterer nænsom og mærkefri falseresultater, selv ved hastigheder på 270 meter pr minut . Herudover sørger specielformede valser på indføringsconveyeren mellem station 1 og station 2 for en signifikant forbedring af håndteringen af læg, hvilket giver en væsentlig optimering af produktiviteten. Med en støjudvikling på kun 80 dB overholder AFV-56-serien de nyeste støjbeskyttelsesforordninger.

Maskinernes automatiseringsgrad varierer fra halvautomatisk (AFV-56XA) og fuldautomatiske varianter – inklusiv fuldautomatisk indstilling af valseafstanden (AFV-56XF). Yderligere tilbydes modellen AFV-56XDF til in-linebrug. DF varianterne giver bl.a. mulighed for at minimere forekomsten af blanke sider under kontinuerlig produktion, takket være Dynamic-Fold-teknologien. Det bunder i at f.eks. 8- og 12-sidede eller 12- og 16-sidede læg kan produceres kontinuerligt uden stop i samme gennemløb.

Med disse nye teknikker opfylder falsemaskinerne i serien AFV-56 i fuldt omfang de aktuelle krav på markedet med hensyn til ydelse, ergonomi og rentabilitet.

Billede:
Score-Navigator: Et enkelt tryk på en knap giver mulighed for at positionere bukkestregs- og perforeringsværktøj med høj præcision, selv ved komplekse falseopgaver.

Marts 2018